Audi RS6

Avant TFSI quattro
  • Achterbank verwarmd
  • Assistentie Pakket
  • Bang & Olufsen Sound
  • Draadloze telefoonlader
  • Dynamic Plus Pack
  • Elektrisch glazen panorama-dak
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 83.863 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
900790
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2019
KleurDaytona Grey (donker grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelG
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders8
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud3996 CC
Omschrijving

Waarschijnlijk de meest ultieme sportauto ooit gemaakt. Of is het de meest ultieme gezinsauto ooit gemaakt? De Audi RS6 omvat eigenlijk alles wat je kunt wensen. Absurd snel, ontzettend ruim, veilig en betrouwbaar. En wat ons betreft adembenemend mooi...
Dit specifieke exemplaar is een van de eerste exemplaren van de C8-generatie, geleverd aan een RS6-liefhebber pur-sang. Afkomstig van de eerste eigenaar, in volledig originele staat en met een volledig sluitende en aantoonbare dealerhistorie. Alle onderhoudsintervallen en service- en terugroepacties die van toepassing zijn geweest op de RS6 C8 zijn door de dealer uitgevoerd. En bovendien staat deze RS6 ook nog eens op bijna nieuw Pirelli-rubber.
Daarnaast is deze Duitse ook nog een eens bijzonder mooi uitgerust, gespoten in Daytona Grey Pearl, met een zwart Valcona-lederen interieur met rode stiksels en biezen in de gordels. Voorzien van o.a. Dynamic Plus Pack (keramische remmen, achterasbesturing, sperdifferentieel), Zwart optiek Plus, 22" lichtmetaal met rode remklauwen en nog een rijk aangevulde optielijst:
- head-up display
- verwarmbare voorstoelen en achterbank
- stoelventilatie vóór
- soft close
- Audi Phone Box
- Rijassistentiepakket Plus (dodehoekcontrole, rijstookhulp, adaptieve cruise control met fileassistentie, etc.)
- lederen interieurdelen
- extra getint glas
- elektrisch glazen panoramadak, etc.


Bedrijfsinformatie

Op afspraak geopend! Om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken én echt tijd te kunnen maken voor onze klanten, werken wij uitsluitend op afspraak. Bel, WhatsApp of mail gerust voor een bezichtiging.

Wij zijn graag duidelijk en transparant. Geen verrassingen, je weet waar je aan toe bent. Inruil is uiteraard mogelijk.
Tenzij anders vermeld, worden al onze auto's geleverd zonder enige vorm van achterstallig onderhoud en inclusief geldige APK, tellerrapport (indien voorhanden), onderhoudshistorie, 2 sleutels, wettelijke garantie en volledig gereconditioneerd. Vrijwel al onze occasions kunnen tegen meerprijs worden geleverd met extra aanvullende garantie en onderhoud. Maar iedere auto is uniek, dus informeer naar de mogelijkheden.

Deze advertentie is met de grootste zorg samengesteld. Het kan zich echter voordoen dat er toch een fout in staat. Daarom kunnen aan deze advertentie geen rechten worden ontleend. Wilt u graag weten of bijvoorbeeld de kilometerstand juist is? Of dat de voor u essentiële optie aanwezig is? Neem dan gerust contact met ons op.

Opties
Achterbank verwarmd
Assistentie Pakket
Bang & Olufsen Sound
Draadloze telefoonlader
Dynamic Plus Pack
Elektrisch glazen panorama-dak
Extra getint glas
Grootlichtassistent
Head-up display
Lederen interieurdelen
Lichtmetalen velgen 22"
Luxe lederen bekleding
Garanties
100% onderhouden