Garantie

pccb

Geen zorgen

Ons gehele aanbod is uitsluitend voorzien van een gehele, aantoonbare onderhoudshistorie, en zal zonder enige vorm van achterstallig onderhoud worden geleverd. Maar het blijven natuurlijk wel gebruikte auto's of motoren. Ze zijn dus niet nieuw, daarom pretenderen we dat ook niet. We zijn wel transparant over wat je koopt, en omdat we ze zorgvuldig inkopen, durven we ze ook met vertrouwen aan te bieden.

Volgens de wet heeft iedere consument recht op 12 maanden garantie op basis van non-conformiteit. Met andere woorden, wat mag je verwachten van een bepaald product in een bepaalde prijsklasse. Als er binnen deze periode noemenswaardige zaken (motor, versnellingsbak, etc.) toch onverhoopt defect gaan, lossen we dit gewoon netjes op. En zijn er op voorhand toch (kleine) mankementen of bijzonderheden, dan zullen we dit altijd communiceren. Je weet dus wat je koopt.

Liever toch iets meer zekerheid? Dan kunnen wij tegen meerprijs diverse Autotrust-garanties aanbieden. Autotrust is onderdeel van Bovemij (BOVAG), en biedt voor nagenoeg iedere auto een passende garantiedekking. Instap, Uitgebreid of Luxury & Performance; afhankelijk van het type auto, vermogen, leeftijd en kilometerstand kunnen we een maatwerk garantie aanbieden.

m

Garantie dicht bij huis

Waarom wij samenwerken met Autotrust? Omdat het gemak biedt voor de consument. Indien er een defect ontstaat die binnen de garantiedekking valt, kun je gewoon naar je lokale garage of dealer. Autotrust zal, na goedkeuring,  de reparatie betalen en afwikkelen. De dekking geldt overigens in heel Europa! 

Bekijk hieronder de voorwaarden en uitsluitingen.