Over ons

okt2022

Let's meet!

Knook Select. Ontstaan uit onze liefde voor auto’s. Ontstaan vanuit onze passie en hartstocht voor unieke auto’s. Altijd op zoek naar een auto waar er maar één van is. Een auto die emoties oproept. Een auto die je hart sneller laat kloppen.

Wij selecteren enkel de écht onderscheidende auto’s. Auto’s die iets te vertellen hebben, die laten zien dat ze anders zijn. Want de details, die maken het verschil.
“What you see is what you get”: transparanter kunnen we niet zijn. De auto is zoals hij is, geen verrassingen én met een aantoonbare historie. Geheimen kennen we niet. Bij ons weet je wat je koopt!

Niet alleen hebben we die passie voor 4-wielers, ook motorfietsen laten bij ons, 'petrolheads', de harten sneller kloppen. Auto's en motoren, die horen toch samen? En uiteraard passen we alle ingrediënten tot succes van onze auto's ook toe op onze 2-wielers.

F

En omdat we zo transparant zijn, kunnen we scherpe prijzen vragen. Want je weet exact waar je aan toe bent en je weet exact wat je koopt. Eigenlijk heel simpel; gewoon eerlijke auto’s voor een eerlijke prijs.

En daarmee laten we zien dat puur geluk wél te koop is. En dat geluk voor iedereen betaalbaar is.

Als je net als wij ook oog voor detail hebt, jezelf graag wilt onderscheiden van de massa, en iets bijzonders wilt, stap dan vandaag nog in je droom en leef het geluk. Want, “life is too short to drive boring cars”.

We ontvangen u graag!

Renata Knook

Bentley
Select
RS4
RS
F
M
C
R
S
S
okt2022
t
m